Psoriasis / Pikkelysömör végre gyógyítható!

Dr. Osváth Márta leírása!

T. J. 1952-ben született ffi-beteget a Bőrgyógyászati Szakrendelés küldte: Dg: PSORIASIS VULGARIS SÚLYOS (PASI-SCOR 19-30) A TENYEREKEN, TALPAKON KITERJEDT HYPER- ILL PARAKERATOTIKUS PLAKKOK, FÁJDALMAS FISSURÁKKAL TARKÍTOTT. PSORIASISOS BETEG MIVEL A DG-BAN NPL-S FOLYAMAT (1999-BEN OPERÁLT –TOTAL EXSTIRPATIÓVAL MEGOLDOTT GÉGE, GLOTTISRÁK, TU. EPIGLOTTIDIS CUM EXSULC. COLI) SZEREPEL, BIOLÓGIAI TH. NEM JÖN SZÓBA, PARANEOPLASTIKUS PSORIASIS SEM ZÁRHATÓ KI. A HELYI ÉS SZISZTÉMÁS TERÁPIA HATÁSTALANSÁGA MIATT KÉRNÉNK SEGÍTSÉGÜKET A TUMORKUTATÁBAN DR. TUBA MIKLÓS FŐO. A BETEG CSALÁDJÁBAN DAGANATOS BETEGSÉG NEM FORDULT ELŐ. KIVIZSGÁLÁST KEZDEMÉNYEZTÜNK, MERT A BETEGNEK ÁLTALÁNOS TÜNETEI IS VOLTAK, SOKAT FOGYOTT, GYAKRAN HÁNYT: LABOR, HASI UH, MELLKAS-HASI CT, CSONTSCINTIGRAPHIA (CSONTOK IZOTÓP VIZSGÁLATA ÁTTÉTI DAGANAT IRÁNYÁBAN), GASTROSCOPIA (GYOMORTÜKRÖZÉS), COLONOSCOPIA (VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS), UROLÓGIAI SZAKVIZSGÁLAT, KOPONYA-CT VIZSGÁLAT, TUMOR MARKER VIZSGÁLATOK KÉSZÜLTEK. A VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEKÉPPEN ROSSZINDULATÚ DAGANAT NEM IGAZOLÓDOTT. AZ AGY-KOPONYA CT-N A FEJLŐDÉSÉBEN ELMARADTB. ARCÜREGBEN VSZ. GYULLADÁSOS EREDETŰ NYÁLKAHÁRTYA MEGVASTAGODÁST TAPASZTALTAK. EZ LEHET, MINT GÓC, A PSORIOASIS AKTIVÁLÓDÁSÁNAK OKA. A BETEG SAVKÖTŐ, HÁNYINGERCSILLAPÍTÓ ÉS FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ KEZELÉSE MELLETT TÜNETMENTESSÉ VÁLT.

BÓDI FEJBŐR REGENERÁLÓ GÉL: MIVEL A BEREKFÜRDŐI GYÓGYVÍZBŐL ÉS GYÓGYNÖVÉNYEKBŐL KÉSZÜLT FEJBŐR REGENERÁLÓ GÉLRŐL A FELTALÁLÓ ELŐADÁSÁBAN HALLOTTAM NAGYSZERŰ, A PIKKELYSÖMÖRT GÁTLÓ HATÁSÁRÓL, PRÓBAKÉPPEN MÁRCIUSBAN EGY DOBOZ GÉLT ADTAM A BETEGNEK, H. HAJAS FEJBŐRÉT ÉS KEZEIT, LÁBAIT KEZELJE KÉTSZER NAPONTA. A BETEG VIZSGÁLATI EREDMÉNYEIVEL

2011. MÁJUS 26.-ÁN JELENTKEZETT. A MÁRCIUSBAN KAPOTT GÉLT, MIVEL EGÉSZ TESTÉRE IS HASZNÁLTA, KB. 7-10 NAP ALATT ELHASZNÁLTA. AZ EREDMÉNY MÁJUS VÉGÉN IS – TELFONNAL KÉSZÜLT FOTÓK IS LÁTVÁNYOSAK!!!

 

A BETEG VASTAGON ELSZARUSODOTT BŐRE MIATT ÉS A VÉRZŐ BEREPEDÉSEK MIATT UJJAIT BEHAJLÍTANI NEM TUDTA, TELE VOLT VÉRZŐ SEBBEL, FÁJDALOMMAL. A HAJAS FEJBŐRÖN VASKOS, VÉRZŐ ÉS GYULLADT PLAKKOK VOLTAK. MINDEZEK ELTŰNTEK, A BŐR NORMÁLIS, AZ UJJAKAT BE TUDJA HAJLÍTANI, A HAJAS FEJBŐRÖN MINIMÁLIS, EGY- EGY TERÜLETEN BŐRHÁMLÁS LÁTHATÓ, GYULLADÁS ÉS VÉRZÉS NÉLKÜL. TESTÉT NEM FOTÓZTAM, DE HIHETETLENÜL JAVULT MINDENÜTT, GYULLADÁSMENTES ! EGYEDÜL A LÁBSZÁRAKON MARADT MÉG VISSZA KEVÉS, ÖSZZEFOLYÓ PÖRKÖS TERÜLET! ÚJABB DOBOZ GÉLT KAPOTT. FÜL-ORR-GÉGÉSZETRE KÜLDTEM AZ ARCÜREG SZANÁLÁSÁRA.

EGY HÓNAP MÚLVA VISSZARENDELTEM. ANNYIRA LÁTVÁNYOS, GYULLADÁS- ÉS FÁJDALOMMENTENTESSÉG KÖVETKEZETT BE EGY DOBOZ BÓDI FEJBŐR REGENERÁLÓ GÉL HATÁSÁRA TARTÓSAN.

AZ ALKALMAZÁST KÖVETŐ HAT HÉT MÚLVA IS, HOGY AZ ESETISMERTETÉST NEMCSAK A FELTALÁLÓ BÓDI ZOLTÁN ÚR, A PAJZSOK KLUBJA ÜGYVEZETŐJE TÓBIÁS ATTILA RÉSZÉRE – AKITŐL A GÉLT VÁSÁROLTAM, HANEM ORVOS BARÁTAIMNAK ÉS ISMERŐSEIMNEK IS ELKÜLDENI TARTOTTAM ÉRDEMESNEK!

 

 

Kedves Zoltán!

Sok szeretettel üdvözöllek!

Márta

Bódi Zoltán névjegye

Üdvözlöm! Bódi Zoltán vagyok a Bódi Kozmetikai vonal feltalálója, forgalmazója és fejlesztője vagyok. Minden jó kritikát szívesen olvasok és természetesen, ha lehet meg valósítom. Üdvözlettel Bódi Zoltán
Kategória: Bódi Dental Gél 100ml | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!